dichtbij zomer-special-uitverkoop dichtbij zomer-special-uitverkoop
Productboek Begint bij alleen $14.95 (30 dagen gratis proefversie) Abonnementen Vergelijken
Wil je Spotify-afspeellijsten opslaan in MP3-nummers?

Probeer TuneFab Spotify Music Converter

Gebruiksgemak: 5/5
Succespercentage conversie: 98%
In-app-advertenties: Nee
Ondersteunde formaten: MP3, M4A, WAV, FLAC
Behoud van ID3-tags: Ja (titel, artiest, album, enz.)
Downloadsnelheid: 35X of sneller in batch
logo Spotify Music Converter
Begint bij alleen $14.95 BESTEL NU

TuneFab Spotify Music Converter: praktische recensie in 2023

Door Catrina Jones, 22 mei 2024

Spotify is geweldig om muziek te luisteren met een internetverbinding, maar hoe zit het als je een vlucht van 6 uur maakt zonder internet? Je hebt twee opties: betaal voor premium (duur) of gebruik TuneFab Spotify Music Converter om nummers vooraf te downloaden. Als je meer controle wilt over je afspeellijst en albums, kun je met TuneFab Spotify-nummers batchgewijs downloaden naar MP3's van hoge kwaliteit, zodat je ze op elk gewenst moment kunt beluisteren.

In deze TuneFab Spotify Music Converter review bespreken we de voor- en nadelen, belangrijkste functies, praktische testervaring en of u het moet gebruiken als je eigen Spotify-downloader en -converter.

snel nav-pictogram Inhoudsopgave
+
Inhoud snel nav-pictogram
ranking icoon

1.

Waarom heb je TuneFab Spotify Music Converter nodig?

Spotify is een geweldige app, waarmee je naar je favoriete muziek kunt luisteren door gewoon een app te openen. Het probleem is dat Spotify-gratis gebruikers geen nummers kunnen downloaden om offline te luisteren; en ook al kunnen Spotify Premium-gebruikers er gebruik van maken markeer Spotify-afspeellijsten voor offline synchronisatie, die nummers zijn alleen af ​​te spelen op de Spotify-app. Nu de rechten op digitale muziek strenger worden, is het een uitdaging om toegang te krijgen tot onze favoriete nummers.


Dat is waar TuneFab Spotify Music Converter binnenkomt en al deze problemen oplost. Dit is een desktopprogramma dat compatibel is met zowel Mac als Windows en werkt met zowel Spotify Premium-accounts als gratis accounts. Met deze professionele Spotify naar MP3-converter kunt u eenvoudig download gratis Spotify-nummers.

ranking icoon

2.

Voordelen van TuneFab Spotify Music Converter

TuneFab Spotify Music Converter is de software waarmee u vele soorten audio-inhoud van Spotify naar normale digitale bestandsformaten kunt downloaden met een 35x hogere snelheid. Het belangrijkste doel van deze converter is om mensen altijd en overal naar hun favoriete muziek te laten luisteren. Bovendien heeft het meer voordelen dan de ingebouwde downloader van Spotify, zoals:

  • Download losse nummers, afspeellijsten, albums, podcasts, audioboeken zonder premium.
  • Audio rippen van Spotify, wat bijna onmogelijk is met de interne downloadmanager van Spotify.
  • Het audiobestand kan worden gedownload in de meest voorkomende formaten zoals MP3 en WAV.
  • Bewaar Spotify-nummers, afspeellijsten, albums en zelfs podcasts voor altijd, zelfs nadat je het Premium-abonnement hebt opgezegd.
  • Luister naar offline nummers op mp3-spelers, iPod shuffle, Zune-spelers of meer draagbare apparaten.
  • Bewaar Spotify-nummers en zelfs podcasts voor altijd, zelfs nadat je het Premium-abonnement hebt opgezegd.
ranking icoon

3.

Gedetailleerd overzicht van TuneFab Spotify Music Converter: belangrijkste kenmerken

Geïntegreerde Spotify-webspeler

Uitgerust met de Spotify-webplayer, kunt u met TuneFab Spotify Music Converter moeiteloos Spotify-nummers rechtstreeks vanuit de applicatie naar MP3 converteren. U kunt eenvoudig uw favoriete nummers of afspeellijsten naar de prominente plek slepen 'plus' om ze aan de conversielijst toe te voegen. Als u liever nummers van een specifieke afspeellijst, album of artiestenpagina converteert, kunt u ook met een enkele klik op de 'plus' knop detecteert en voegt automatisch alle gewenste nummers toe. Dit gestroomlijnde proces elimineert de noodzaak om de Spotify-app te installeren en het gedoe van het kopiëren en plakken van nummer-URL's, waardoor het succespercentage van de conversie aanzienlijk wordt verbeterd en u tijd en moeite bespaart.

Spotify Web Player op TuneFab Spotify Music Converter

DRM-beveiliging verwijderen

Spotify-tracks zijn gecodeerd met DRM, wat een afkorting is voor Digital Rights Management-auteursrechtbescherming. Met DRM kan Spotify de inhoud ervan beperken, zodat gebruikers er alleen naar kunnen luisteren via de Spotify-app of de webplayer. Gelukkig kan TuneFab Spotify Music Converter de DRM-beperking eenvoudig ontgrendelen, verwijder de DRM van Spotifyen rip Spotify-nummers naar gewone audio. Dit geeft aan dat alle muziek die je daar bezit, zonder enige beperking kan worden gedownload en op vrijwel alle apparaten kan worden beluisterd.

DRM-beveiliging verwijderen

Spotify Lossless-kwaliteit behouden

Om u te helpen de volledige smaak van de originele muziek te krijgen, kunt u met TuneFab Spotify Music Converter de maximale audiokwaliteit van Spotify behouden, namelijk 320 Kbps. Hoewel het de Spotify-webplayer gebruikt in plaats van dat u de Spotify-app moet downloaden en synchroniseren, gebruikt TuneFab bij het converteren van nummers de URL van de nummers, onafhankelijk van de Spotify-app of webplayer.

Nummers van hoge kwaliteit zijn doorgaans groter van formaat. Als je opslagruimte wilt besparen, is een songkwaliteit van 256 kbps bitrate en een samplerate van 44,100 Hz ruim voldoende. Voor degenen met specifieke voorkeuren heeft u de mogelijkheid om de uitvoersamplefrequentie en bitrate aan te passen. Het audio-uitvoerbereik aangeboden door TuneFab Spotify Converter omvat:

  • · Bemonsteringsfrequentie (Hz): 22,050/44,100/48,000
  • · Bitsnelheid (Kbps): 320/256/128
Spotify Lossless-kwaliteit behouden

Bewaar ID3-tags voor Spotify-nummers

De ID3-tag legt de originele informatie van het nummer uit, waardoor je meer te weten komt over alles wat het nummer bevat. In tegenstelling tot veel andere downloaders, die alleen het onbewerkte formaatbestand downloaden, wordt TuneFab Spotify Music Converter geleverd met deze opslagfunctie voor metadata-informatie.

Het kan alle informatie over de muziek bewaren, zoals de naam van de zanger, de titel van het nummer, albumillustraties, wanneer deze werd uitgebracht, enz., en andere details zoals ze waren in de Spotify-app.

Bewaar ID3-tags voor Spotify-nummers

35X Snellere conversiesnelheid

Na het direct toevoegen van de Spotify-nummers van de webplayer, kan TuneFab het nummer met 3X snelheid naar MP35 converteren, wat een groot voordeel is ten opzichte van alle andere conversiesoftware op internet. Dit betekent dat het slechts ongeveer 5 seconden duurt om een ​​nummer van 3 minuten te downloaden.

Opmerking: 35X downloadsnelheid wordt ondersteund in TuneFab Spotify Music Converter versies 3.1.19 en hoger. Eerdere versies bieden slechts een snelheid van 5x.

35X Snellere conversiesnelheid

Aanpassing van uitvoerinstellingen

Naast het converteren en uitvoeren van Spotify-nummers naar MP3, M4A, FLAC, WAV, AIFF, AAC en ALAC, zoals hierboven vermeld, kunt u met TuneFab Spotify Music Converter ook andere uitvoervoorkeuren aanpassen.

Hiermee kunt u bijvoorbeeld de bestandstitel voor de gedownloade audio vooraf instellen op ID3-tags, zoals titel van het nummer, artiest, album, enz. om uw Spotify-downloads te classificeren. Bovendien kan het uw gedownloade nummers automatisch archiveren in standaardmappen, afspeellijst, artiest, album, enz. volgens de regels die u vooraf hebt ingesteld in de voorkeursinstellingen.

Uitvoervoorkeurinstellingen instelbaar

Laten we eens kijken hoe het werkt om Spotify via een video naar MP3 te converteren

ranking icoon

4.

TuneFab Spotify Music Converter-testresultaten

Volgens onze test duurt het minder dan 5 seconden om een ​​nummer van ongeveer 3 minuten te converteren. Bij een aflevering van 50 minuten van een podcast duurt de gehele conversie minder dan 1.5 minuten. Het is ook de moeite waard te vermelden dat de conversiesnelheid grotendeels verband houdt met uw netwerkconditie en computerprestaties. Een goed netwerk en goede prestaties kunnen ervoor zorgen dat de conversie een verbazingwekkend hoge snelheid bereikt.

Titel Duur Formaat Sample Rate bitrate Full Size Verbruikte tijd Conversie succes
Mooie fouten - Maroon 5 03:47 MP3 44100hz 128Kbps 3.50MB 00:03 juiste icoon
256Kbps 6.87MB 00:05 juiste icoon
320Kbps 8.70MB 00:07 juiste icoon
Titel Mooie fouten - Maroon 5
Duur 03:47
Formaat MP3
bitrate
128Kbps 256Kbps 320Kbps
Sample Rate 44100hz
Full Size
3.50MB 6.87MB 8.70MB
Verbruikte tijd
00:03 00:05 00:07
Conversie succes
juiste icoon
juiste icoon
juiste icoon
  • Test bevindingen:
  • Na installatie speel je Spotify muziek direct af in de ingebouwde Spotify webplayer.
  • Om de hoogste kwaliteit Spotify-muziek te krijgen, kunt u MP3 als uitvoerformaat kiezen en de bitsnelheid selecteren als 320 Kbps en de samplefrequentie als 48,000 Hz.
  • Zowel Windows als Mac kunnen Spotify-muziek met 35X-snelheid converteren. Hoe beter het internet, hoe sneller de conversie.
  • Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Je kunt Spotify-nummers rechtstreeks vanuit een bibliotheek of afspeellijst naar de knop "Toevoegen" slepen.
  • Toen ik een afspeellijst met meer dan 100 bestanden converteerde, konden sommige nummers niet worden geconverteerd. Toen ik een lange podcastaflevering downloadde, was mijn internet niet stabiel en liep mijn scherm vast, waardoor de conversie ook mislukte. Maar nadat ik mijn pc heb geïnstalleerd, is het downloadsucces veel hoger.
ranking icoon

5.

TuneFab Spotify Music Converter Gebruikersrecensies

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Yhonfer David Martínez Naranjo 2021-01-20
    Werkt zoals het zegt

    Meestal zeg ik dit meestal niet, maar Music Converter is een van de meest complete platforms die ik ken, hoewel de gratis versie erg beperkt is, denk ik dat het aan alle criteria voldoet, een goede hoes, naam van de artiest en het album, ook de interface van gebruik is vrij eenvoudig in termen van de interface en het gebruiksgemak.

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door David Bowen
    2021-01-20
    Werkt zoals het zegt

    Ik was enorm onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om MP3 in te stellen en te downloaden van Spotify. LOVELOVELOVELOVE, LIEFDE!!!!!!

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Vandory Neal
    2021-01-20
    Eenvoudig te gebruiken

    Deze omvormer is eenvoudig te gebruiken. Ik gebruik het graag om Spotify-nummers naar MP3 te converteren ... supersnelle verwerkingssnelheid met mooie geconverteerde geluidskwaliteit.

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Tracy Lee
    2021-01-12
    Werkt zoals het zegt

    Ik ben dol op de hoge conversiesnelheid, na het toevoegen van 30 nummers aan de wachtrij en op één knop te klikken, begint het automatisch met het converteren van nummers. Het duurt ongeveer 8 minuten om de conversie te voltooien. Niet slecht…

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Littlebirdy
    2021-01-11
    Geweldig product!!

    Ik hou echt van de functionaliteit van deze converter. Het werkt geweldig op Windows 10.

  • sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Simon McDermott
    2021-01-08
    Enkele bugs, maar over het algemeen een geweldige converter

    Het heeft soms wat bugs, alsof het een tijdje duurt om Spotify-nummers te laden, maar het werkt meestal wel.

  • Meestal zeg ik dit meestal niet, maar Music Converter is een van de meest complete platforms die ik ken, hoewel de gratis versie erg beperkt is, denk ik dat het aan alle criteria voldoet, een goede hoes, naam van de artiest en het album, ook de interface van gebruik is vrij eenvoudig in termen van de interface en het gebruiksgemak.

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Yhonfer David Martínez Naranjo
    2021-01-20
  • Ik was enorm onder de indruk van hoe gemakkelijk het is om MP3 in te stellen en te downloaden van Spotify. LOVELOVELOVELOVE, LIEFDE!!!!!!

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door David Bowen
    2021-01-20
  • Deze omvormer is eenvoudig te gebruiken. Ik gebruik het graag om Spotify-nummers naar MP3 te converteren ... supersnelle verwerkingssnelheid met mooie geconverteerde geluidskwaliteit.

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Vandory Neal
    2021-01-20
  • Ik ben dol op de hoge conversiesnelheid, na het toevoegen van 30 nummers aan de wachtrij en op één knop te klikken, begint het automatisch met het converteren van nummers. Het duurt ongeveer 8 minuten om de conversie te voltooien. Niet slecht…

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Tracy Lee
    2021-01-12
  • Ik hou echt van de functionaliteit van deze converter. Het werkt geweldig op Windows 10.

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Littlebirdy
    2021-01-11
  • Het heeft soms wat bugs, alsof het een tijdje duurt om Spotify-nummers te laden, maar het werkt meestal wel.

    sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram sterpictogram
    door Simon McDermott
    2021-01-08
beoordelingen naar beneden icoon
ranking icoon

6.

Veelgestelde vragen van TuneFab Spotify Music Converter

Wie zou het moeten krijgen?

Hieronder hebben we een checklist gemaakt zodat je gemakkelijk kunt ontdekken of deze app de perfecte app is die je moet hebben. Bekijk gewoon de punten voordat je verder gaat:

  • Je bent een Spotify-gebruiker
  • Je werkplek is ver weg van je huis
  • Je hebt een smartphone
  • Uw smartphonebatterij heeft vaak moeite om lang goed te blijven presteren
  • Je bent een audiofiel
  • Tijdens het werken op je device luister je vaak naar muziek waarvoor je de apps op de achtergrond moet afsluiten
  • Soms moet u uw mobiele gegevens opslaan om deze voor andere doeleinden te gebruiken
  • Je houdt er niet van om elke maand te betalen voor je abonnement. In plaats daarvan doet u liever een eenmalige betaling en geniet u er de rest van het jaar van
  • U woont op een plek waar de internetverbinding onstabiel is

Als je denkt dat de meeste van deze punten overeenkomen met je dagelijkse routine, dan is TuneFab Spotify Music Converter de software die je nodig hebt. Omdat het waar is dat, in tegenstelling tot veel ontwikkelde landen, online streamen onderweg nog steeds erg moeilijk is om van te genieten. Aan de andere kant kan online streamen je geen waardevolle audiokwaliteit geven, zoals de cd-standaard, wat een bemonsteringsfrequentie van 44.1 kHz is.

Je zou nodig kunnen hebben: Hoe Spotify naar WAV te converteren zonder kwaliteitsverlies [3 manieren]


Dus in deze gevallen helpt TuneFab Spotify Music Converter u om van deze problemen af ​​te komen en kan het u een premium offline Spotify-ervaring bieden.


Dus, is het veilig?

Het is een softwareprogramma dat veel ondersteuning biedt aan mensen in de buurt. Er is dus zeer weinig kans dat het met kwaadaardige programma's zal komen. Het merk TuneFab heeft meer dan acht soorten software die worden geleverd voor zowel het Mac-besturingssysteem als Windows OS. Dus als ze in de concurrentie op de markt willen blijven, moeten ze hun software stabiel en veilig maken, en dat is het ook.

TuneFab begrijpt de belangrijke factoren van het beschermen van uw gegevens en informatie, en dat maakte hen toegewijd aan het beschermen van elke privacy op pc. Volgens hun privacybeleidsverklaring hebben ze betrekking op het gebruik, de verzameling, de controle, de openbaarmaking en de beveiliging van uw informatie en persoonlijke gegevens, die mogelijk via TuneFab kunnen worden verzameld.

Volgens de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is deze bijgewerkt volgens hun vereisten. Wanneer u hun website bezoekt of hun Windows- of Mac-applicaties koopt, zult u begrijpen hoe strikt zij dit beveiligingsbeleid handhaven. Mocht je je toch onveilig voelen, dan kun je het product altijd zonder gedoe terugbetalen.


Wacht, is het legaal?

Nou, in dit geval is het een beetje ingewikkeld. Zullen we een voorbeeld plaatsen van de smartphone die u gebruikt? Stel dat u een Apple-product gebruikt. Dus op een gegeven moment is je Apple oplader kapot gegaan en heb je een vervanging van de oplader nodig. Apple raadt de originele oplader aan, maar je kunt ook een oplader van derden kopen, die ook prima is om je telefoon op te laden.

TuneFab Spotify Music Converter is legaal. Zolang je het voor persoonlijk gebruik gebruikt, is daar geen twijfel over mogelijk. Hoewel Spotify aanbeveelt om hun Premium-functie te gebruiken om Spotify-inhoud te downloaden, laten ze je geen muziek downloaden met het specifieke audioformaat waarnaar je wilt luisteren, waardoor je geen andere keuze hebt dan deze software te gebruiken.


Kan TuneFab Spotify Music Converter Spotify-nummers echt 35x sneller converteren?

Ja, en dit is niet onwaar of overdreven. Met een stabiele internetverbinding kan TuneFab Spotify Music Converter versie 3.1.19 en hoger inderdaad een echte 35X downloadsnelheid bereiken. Maar houd er rekening mee dat versies van TuneFab Spotify Music Converter vóór 3.1.19 slechts een 5X-snelheid ondersteunen. Als u merkt dat uw versie verouderd is, kunt u door deze te updaten de downloadsnelheid van 35x ervaren.


TuneFab Spotify Music Converter maakt gebruik van een webspeler, kan het echt de originele muziekkwaliteit behouden?

Ja. TuneFab integreert een Spotify-webplayer om de gebruikerservaring te verbeteren door het downloadproces te vereenvoudigen en de downloadsnelheid en succespercentages te verbeteren. De audiokwaliteit van de downloads wordt niet beïnvloed door het feit of u de webplayer of de Spotify-app gebruikt.

ranking icoon

7.

Hoe TuneFab Spotify Music Converter te gebruiken?

Hoewel we het eerder hebben gehad over de gebruikersinterface, geven we u hier een overzicht van de stappen om deze gemakkelijk te gebruiken.

Stap 1. Voltooi de installatie van TuneFab Spotify Music Converter

Download en installeer TuneFab Spotify Music Converter op uw computer. U wordt begeleid met duidelijke instructies op het scherm om de installatie van de software te voltooien.

Stap 2. Log in Ingebouwde Spotify Web Player

Klik vervolgens op de welkomstpagina van de converter op de optie "Open de Spotify-webspeler". Nadat u naar de webspeler bent genavigeerd, logt u in op uw Spotify-account.

Inloggen Ingebouwde Spotify Web Player

Stap 3. Selecteer Spotify Singles/Playlists/Podcasts om te downloaden

Selecteer nu de Spotify-afspeellijst die u wilt converteren. Open het en klik op het groene bubbelpictogram aan de rechterkant van het scherm. Vervolgens leest en analyseert TuneFab Spotify-converter de afspeellijst automatisch voor u. Selecteer eenvoudig de nummers die u wilt converteren. Het kan u ook helpen met het downloaden van albums en alle nummers op de zangerpagina met één klik.

Selecteer Spotify Singles/Playlists/Podcasts om te downloaden

Stap 4. Pas audioparameters aan

Naast het wijzigen van het uitvoerformaat van alle nummers of individuele nummers in de conversie-interface, kunt u ook de audioparameters verder personaliseren om de kwaliteit te definiëren. Klik op de hamburgerachtige menuknop in de rechterbovenhoek en open het instellingenvenster "Voorkeuren" om zowel SampleRate als Bitrate aan te passen onder het tabblad "Geavanceerd".

Opmerking: De beste kwaliteitsinstellingen zijn 44.8 kHz en de hoogste bitsnelheid van 320 kbps.

Pas de audio-parameters aan

Stap 5. Download Spotify-nummers in batch

Voordat u aan het werk gaat, kunt u op de functiebalk bovenaan de conversielijst klikken om te wisselen hoe de conversielijst naar wens wordt gesorteerd. Ten slotte klikt u eenvoudigweg op de knop "Alles converteren" om Spotify-nummerdownloads te verwerken, waarna u de voortgang van uw downloadbestanden kunt zien. Tijdens het conversieproces kunt u de conversie op elk gewenst moment stoppen door op de knop "Stop" aan de rechterkant van het nummer te klikken.

Download Spotify-nummers in batch

Stap 6. Toegang tot Spotify-downloads

Wanneer de conversie is voltooid, gaat u naar het venster Voltooid en ziet u alle geconverteerde nummers één voor één vermeld. U kunt op Uitvoerbestand bekijken klikken om alle geconverteerde nummers op te halen, of eerst op de knop "Afspelen" links van de nummerinformatie klikken om er direct naar te luisteren en te controleren of het gedownloade nummer correct is.

Toegang tot Spotify-downloads
ranking icoon

8.

Licenties en prijzen

U zult misschien geschokt zijn als u weet dat de TuneFab Spotify Music Converter niet gratis is. Het biedt een gratis proefversie die u gedurende een bepaalde periode alleen kunt gebruiken om erachter te komen of deze applicatie in staat is om aan uw behoeften te voldoen of niet. Maar met de gratis proefversie kun je slechts 3 minuten van elk nummer converteren. Als u onbeperkt van alle functies wilt genieten, kunt u een licentie kopen.

PRIJSPLANNEN
Abonnement van 1 maand Automatisch verlengen, op elk moment annuleren
US $ 14.95
1-jarig abonnement Automatisch verlengen, op elk moment annuleren
US $ 59.95
Enkele levenslange licentie Eenmalige aankoop
US $ 89.95
ranking icoon

9.

Systeem vereisten

Bekijk een voorbeeld van de systeemvereisten van TuneFab Spotify Music Converter voordat u de software installeert.

Ondersteunde besturingssystemen
  • · Windows 11 / 10 / 8.1 / 8.7
  • · Mac OS X 10.11 of hoger
Gegevensverwerker 1 GHz Intel / AMD-processor of hoger
Resolutie 1024 × 768 display of hoger
RAM 512MB of hoger van RAM
Taalondersteuning Engels, Japans, Frans, Duits en Traditioneel Chinees
Support Services E-mail en dien een ticket in
Geldteruggarantie 5 dagen voor maandelijks/jaarlijks abonnement; 30 dagen levenslange licentie
ranking icoon

10.

Algemene beoordelingen op TuneFab Spotify Music Converter

Wat ik leuk vind?

  • juiste icoon Het is een erg schone applicatie en er is bijna geen gedoe om het te gebruiken. TuneFab gebruikt Microsoft Visual C++, waardoor het een gebruiksvriendelijkere gebruikersinterface kan creëren.
  • juiste icoon Hiermee kun je nummers in selecteerbare formaten downloaden. Je kunt nummers downloaden met de hoogste kwaliteit (320 Kbps, 48,000 Hz) of de kwaliteit verlagen als je ruimte op je apparaat wilt besparen.
  • juiste icoonU kunt via TuneFab het uitvoeraudioformaat personaliseren van het nummer dat u van Spotify naar uw apparaat wilt downloaden.
  • juiste icoonJe hebt ook toegang om de naam van het nummer te wijzigen en de naam ervan te wijzigen volgens je voorkeuren.
  • juiste icoonVerrassend genoeg ligt het conversiepercentage ook in jouw handen. De conversiesnelheid kan tot 35 keer worden verhoogd als u het nummer wilt downloaden en tegen een hogere snelheid wilt converteren.
  • juiste icoonU kunt ook meerdere nummers toevoegen om naar uw voorkeur te converteren, aangezien het batchconversie ondersteunt.
  • juiste icoonAls het u niet lukt om muziek te converteren met TuneFab Spotify Music Converter, kunt u het serviceteam vertellen over het begin en het einde van het probleem. De beste manier om dat te doen is door een schermopname te maken. De laatste tijd heeft Spotify bijvoorbeeld zijn webplayer bijgewerkt en sommige mensen ontdekten dat het Spotify-nummers niet kon converteren. Toen ze de software opnieuw startten, mislukte het. Nadat ze het TuneFab-ondersteuningsteam hadden geïnformeerd, hebben ze het probleem binnen 24 uur opgelost en de converter bijgewerkt.

Wat ik niet leuk vind?

  • juiste icoonNiet gratis
  • juiste icoon iOS- en Android-versies zijn niet beschikbaar
  • juiste icoon Tijdens de muziekconversie kunt u geen muziek op Spotify beluisteren. De webplayer op TuneFab Spotify Music Converter is ook een van de Spotify Connect-apparaatselecties. Als u naar nummers op een ander apparaat luistert, begint de webplayer op de converter het nummer automatisch af te spelen en kan de nummers niet worden geconverteerd.
ranking icoon

Eindoordeel

TuneFab Spotify Music Converter is een uitstekende hulpprogramma-applicatie die veel wordt gebruikt door Spotify-gebruikers. Het helpt je Spotify-nummers naar MP3, M4A of andere formaten te converteren door de DRM-beveiliging te verwijderen. Het belangrijkste is dat het een 35x downloadsnelheid, waardoor het ideaal is voor het batchgewijs downloaden van nummers en podcasts. TuneFab Spotify Music Converter wordt ten zeerste aanbevolen als u offline naar Spotify-nummers wilt luisteren op elk apparaat zoals een MP3-speler, iPod shuffle, enz. Download het en controleer het zelf!

De website maakt gebruik van cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Als u op ‘Cookies accepteren’ klikt, betekent dit dat u akkoord gaat met onze Privacy Policy.

Weigeren